سوئد ویزا سوئد سفر به سوئد گردشگری سوئد دانشگاه استکهلم سفر به سوئد – فروشگاه آپ

سوئد، از پر مراجع ترین سفارتخانه اروپایی در تهران است که به دلیل حجم درخواست رواید گردشگری و همچنین تحصیلی، همچون سفارت آلمان، فرانسه و ایتالیا، با شمار گسترده ای از درخواست روادید مواجه است
اگر درخواست روادید شما از سفارت سوئد رد شد چه باید کرد؟

خیر. می بایست مجددا از تهران اقدام کنید.

  • آیا مراجعه حضوری به کارگزاری سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی است؟

سفارت سوئد کجاست؟

سوئد

اطلاعات مهم

  • برای بازدید تجاری از سوئد به این لینک بروید.
  • هزینه های به روز شده سفارت سوئد را برای درخواست روادید در این لینک در دسترس است.
  • مدارک مورد نیاز اپلای به انگلیسی را اینجا مشاهده کنید.
  • برای شرکت در رویدادهای فرهنگی و ورزشی سوئد به این آدرس بروید.
  • برای دریافت روادید گردشگری به این قسمت بروید.
  • برای دریافت روادید سفربه این کشور بیش از ۹۰ روز به این قسمت بروید.

کافی است به عنوان مثال به اینستاگرام رفته و از هشتگ های سوئد گردی استفاده کنید. مثلSWEDEN, STOCKHOLM, MALMO, KARLSTAD, GOTHENBURG, VISITSWEDEN. روی این هشتگ ها، میلیون ها عکس کاربران سوئد گرد تگ شده است و شما را با لنز دوربین گردشگرن خارجی، با مقصدهای گردشگری و تفریحی و تاریخی شناخته شده و حتی کمتر شناخته شده در شهرهای مختلف این کشور آشنا می کند. میتوانید با کاربر ارسال کننده عکس تعامل  کرده و اطلاعات بیشتر بگیرید!

سوالات متداول

  • آیا با دریافت روادید سوئد امکان سفر به انگلیس وجود دارد؟

اگر  قصد سفر به سوئد را در آینده نزدیک دارید و اطلاعاتی درباره این کشور ندارید یا حتی برای چندمین بار قصد سفر به سوئد را دارید و این گفتار را به صورت تصادفی مطالعه میکنید، توصیه میکنیم به راهنمای ۵ گانه همیشگی ویزا در سفر به اروپا توجه کنید.

مسافران سوئد در چند سال اخیر، از ۲ سایت زیاد استفاده میکنند. یکی سایت شرکت هواپیمایی ریان ایر که خدمات ارزان حمل و نقل هوایی را داخل اروپا از شهرهای مختلف آلمان در اختیار گردشگران قرار می دهد و قیمت ها شگفت انگیز است! دیگری  سایت AIRBNB  که هزاران فرصت اقامتی ارزان تا لوکس را در شهرهای مختلف این کشور در اختیار گردشگران سوئد گرد گذاشته تا زندگی در خانه های اجاره ای شهروندان آلمان را تجربه کنند.

برای افزایش شانس دریافت روادید گردشگری سوئد و همچنین اقامت بلند مدت و دائم و همچنین روادید تجاری و تحصیلی یا کار در سوئد، با کارشناسان سفارت تماس بگیرید تا اطلاعات تخصصی در اختیار شما قرار بگیرد. اگر قصد تحصیل رایگان در مقطع دکترا دارید، دانشگاه های سوئد را در نظر داشته باشید که بهترین مقصدهای تحصیلی: KTH, UPPSAL, CHALMERSE و KARLSTAD است.

image

image

(سایت اداره مهاجرت سوئد بخش فارسی دارد)

سفارت پر مراجعه سوئد در تهران در خیابان پاسداران شمالی، بالای فرمانیه، خیابان بوستان، نبش نسترن شماره ۲۷ قرار دارد.

  • تلفن سفارت سوئد:  ۲۳۷۱۲۲۰۰
  • فکس: ۲۲۲۹۶۴۵۱
  • ای میل سفارت سوئد در تهران: [email protected]
  • وب سایت سفارت سوئد در تهران: به این نشانی مراجعه فرمایید.
  • ساعت کاری سفارت : یکشنبه تا چهارشنبه ۸ تا ۱۶
  • پاسخگویی تلفنی: یکشنبه تا ۵ شنبه ۹ تا ۱۳

۳) به صورت کتبی و به زبان انگلیسی و یا سوئدی

از طریق مراحل بالا، با شرایط و روش دریافت وقت اینترنتی آشنا می شوید. از طریق سایت سفارت سوئد نیز میتوان برای دریافت وقت اینترنتی اقدام کرد. کافی است به این لینک مراجعه کرده و در این صفحه، بر روی LOG IN TO MY PAGE FOR E-VISA کلیک کنید. مستقیما به سایت اداره مهاجرت که در بالا توضیح داده شد متصل می شوید.

وقتی وارد سایت شدید، به بخش BOOK APPOINTMENT TIME مراجعه کنید.

 اگر قصد دارید در سفر به سوئد، با EXPAT  ها و همچنین دیگر گردشگران خارجی در این کشور آشنا شده و در جمع های دوستانه و رویدادهای فرهنگی و هنری و ورزشی رایگان در کپنهاگ و بسیاری از شهرهای این کشور شرکت کنید، رویداد گردی با Internations.org را فراموش نکنید! حتما تجربه های جذابی در انتظار شما خواهد بود.

توصیه پنجم: از رایان ایر یا ایر بی ان بی

بله. میتوانید در طول مدت روادید، در مرزهای شنگن تردد کنید.

  • آیا پس از ورود به سوئد نیز بایستی مدارک مثبته ارائه شده به سفارت را همراه ببریم؟

سپس به صفحه منتقل خواهید شد.

توصیه اول: هشتگ گردی در سوئد

بله.

  • آیا دریافت رواید شنگن قبلی، شانس دریافت روادید شنگن از سفارت سوئد را افزایش می دهد؟

از طریق ادامه این روند میتوانید وقت سفارت گرفته و با کارت اعتباری ارزی، هزینه را پرداخت کنید.

سوئد، از پر مراجع ترین سفارتخانه اروپایی در تهران است که به دلیل حجم درخواست رواید گردشگری و همچنین تحصیلی، همچون سفارت آلمان، فرانسه و ایتالیا، با شمار گسترده ای از درخواست روادید مواجه است. دریافت وقت سفارت سوئد در تهران مدتهاست که اینترنتی شده و شما برای دریافت وقت، حتما باید با مراجعه به سایت اینترنتی سفارت، نسبت به دریافت وقت و پرداخت هزینه ارزی اقدام کنید .

برای اینکه شانس دریافت روادید گردشگری شما چه برای بار اول و چه برای دفعات متعدد افزایش یابد، مدارک معرفی شده بالا را با ترجمه رسمی و اصل مدرک به سفارت ارائه کنید. برای سفارت سوئد اهمیت بسیاری دارد که شما پس از مدت روادید، سوئد را به مقصد ایران ترک میکنید. این موضوع باید احراز شود و این احراز را می بایست شما با ارائه ادله محکم با مدارک مستند و مستدل ارائه کنید. مثلا سند ملکی یا گردش حساب بانکی خوب و بالا و همچنین معرفی نامه های حقوقی و اسناد مالی میتواند نشان دهنده نیاز شما به بازگشت به ایران باشد.

  • من قبلا روادید سوئد دریافت کرده ام. آیا باید مدارک اعلامی را به سفارت ارائه دهم؟

توجه داشته باشید که روادید شنگن قبلی، نه شرط لازم و نه شرط کافی دریافت روادید از سفارت این کشور در تهران است. اگر چه، روادید قبلی شنگن و خروج در زمان مقرر ار محدوده های شنگن میتواند مدرک مثبته برای ترغیب سفارت برای بررسی موثر پرونده شما باشد.

۶۵ هزار پایان نامه دانشگاه های سوئد در مقطع کارشناسی تا دکترا به زبان انگلیسی قابل دانلود رایگان در قالب PDF است. به DISSERTATIONS.SE بروید

خطاب به سفارت نگاشته شود. نامه می بایست حتی الامکان با دقت بالا به دلایل رد درخواست بپردازد و آنها را از صحت ساقط و یا تشریح نماید. مدارک درخواستی را می توان از طریق پست الکترونیک، پست و یا مستقیماً به سفارت تحویل داد

توصیه چهارم: از Hotels تا Booking

(بیش از ۷ هزار فرصت اقامتی در سراسر سوئد از طریق بوکنیگ قابل رزرو است)

برای انجام مصاحبه و اقدام برای دریافت روادید گردشگری و تجاری و تحصیلی، می بایست به سفارت مراجعه کرده یا به صورت تلفنی وقت به شما داده نمی شود.

خیر. انگلیس در فهرست کشورهای عضو پیمان شنگن قرار ندارد.

  • آیا با دریافت روادید سوئد میتوان در طول مدت روادید، خارج از سوئد بود؟

بله. به دلیل آنکه احتمال بازرسی های فرودگاهی و بررسی مدارک وجود دارد، توصیه می شود مدارک مثبته را در فرودگاه استکهلم یا گوتنبرگ نیز با خود همراه داشته باشید.

  • آیا امکان دریافت پذیرش تحصیلی در سوئد با روادید گردشگری هست؟

سوئد

ممکن است بخواهید دلایل رد را با ارائه متعاقب مدارک و توضیحات دیگر برطرف نمائید. در چنین مواردی می توانید شخصاً و یا از طریق فردی که از سوی شما وکالت دارد به رد درخواست اعتراض و درخواست بررسی مجدد نمائید. نامه ای تنظیم نموده و در آن شرح دهید که به چه دلیل قصد دارید نسبت به رد درخواست اعتراض نمائید. نامه اعتراض در خصوص روادیدهای بلند مدت می بایست:

(هشتگ گردی در سوئد با هشتگ SWEDEN)

نکته هایی برای متقاضیان روادید گردشگری سوئد

  • قبل از اینکه مدارک خود را به سفارت تحویل بدهید، اطلاعات لازم را از سایت سفارت کسب کنید.
  • مدارک ترجمه شده شما نباید خط خورده یا اصالت هولوگرام مهرهای رسمی مخدوش باشد.
  • هزینه های سفارت به صورت نقدی دریافت نمی شود.
  • حضور کلیه متقاضیان دریافت روادید در زمان مصاحبه الزامی است.
  • هیچ کس نمیتواند به عنوان وکیل شما جهت انجام امور مصاحبه به سفارت مراجعه کند.
  • اگر مدارک شما نیاز به تایید دارد، روزهای یکشنبه تا ۵شنبه با تعیین وقت قبلی به سفارت مراجعه کنید.
  • حتی اگر چند بار روادید سوئد را دریافت کرده باشید، تضمینی برای دریافت مجدد ان نیست.

بنابراین اگر قصد دریافت روادید سوئد در تهران را دارید، در اختیار داشتن کارت اعتباری ارزی بین المللی برای پرداخت هزینه ۶۰ یورو به ازای هر نفر الزامی است. سوئد، مقصد تحصیلی رایگان ایرانیان تا سال ۲۰۱۰ میلادی بود که پس از شهریه دار شدن سنگین دانشگاه های معتبر این کشور، از حجم درخواست روادید تحصیلی این کشور کاسته شد. اما همچنان دانشجویان ایرانی میتوانند در مقطع ارشد و دکترا از بورس دانشگاه های این کشور استفاده کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان  ویزا تماس بگیرید.

اعضا خاندان سلطنتی سوئد با ملکه ویکتوریا و پادشاه کارل گوستاو شانزدهم در کاخ سلطنتی استکهلم

جهت دریافت وقت اینترنتی سفارت سوئد به موارد زیر توجه کنید:

  • وقت تلفنی و حضوری برای دریافت روادید گردشگری یا تجاری سوئد داده نمی شود.
  • از اول آگوست سال ۲۰۱۶ میلادی، کلیه متقاضیان دریافت روادید کوتاه مدت و بلند مدت می بایست از سایت مهاجرت سوئد، نسبت به دریافت وقت اینترنتی اقدام کنید.
  • برای گرفتن وقت اینترنتی از سفارت سوئددر تهران ، داشتن کارت اعتباری ارزی الزامی است.
  • اگر شما کارت اعتباری ارزی ندارید، از دوستان و آشنایان برای پرداخت هزینه سفارت استفاده کنید.
  • اگر شما به قصد دیدار از دوست یا فامیل (VISITING FRIEND/FAMILY) به سوئد سفر میکنید، از دعوت کننده درخواست کنید فرم های اینترنتی را از جانب شما پر کند.
  • اگر بر اساس دعوت شهروند سوئدی به این کشور مسافرت میکنید، حتما PERSONBEVIS را ضمیمه مدارک کنید.
  • گذرنامه یا IDKORT با درج PERSONNUMMER دعوت کننده را ضمیمه مدارک و فایل اینترنتی کنید.
  • وقت اینترنتی سفارت سوئد حداقل تا ۲ ماه آینده پر است. در اسرع وقت نسبت به دریافت وقت اینترنتی اقدام کنید.
  • پرینت از کلیه صفحات پر شده الزامی نیست.

با ما همراه باشید.

برای سفر به سوئد و همچنین برای زمانی که سفارت از شما درخواست میکنند تا ووچر هتل ارائه کنید، میتوانید از سایت های رزرواسیون معتبر آنلاین مثل بوکینگ و هتلز و اکسپدیا استفاده کنید و ووچر رایگان (FREE CANCELATION RESERVATION) دریافت نمایید. اگر کارت اعتباری مجازی بین المللی دارید، میتوانید خرید بکنید و بعضا این سایت ها، خدمات پر تخفیفی را در اختیار مخاطبان قرار می دهند. اگر قصد استفاده از خدمات این سایت ها را دارید و با سوالی روبرو شدید، از مشاوران سفارت استعلام کنید.

چگونه از سفارت سوئد وقت بگیریم؟

اگر قصد سفر  شما به سوئد اقامت یک شبه یا چند روزه هست، هزاران میزبان مهمان نواز (FREE HOSTS) در سوئد منتظر شما هستند تا این فرصت اقامت رایگان را در صورت علاقه خود، برای شما فراهم کنند. از خدمات رایگان سایت کوچ سرفینگ استفاده کنید.

برای تکمیل فرم اینترنتی و گرفتن الکترونیکی وقت سفارت به MIGRATIONSVERKET رجوع کنید.

مدارک درخواست روادید گردشگری سوئد

  • فرم شنگن ۱۱۹۰۳۱
  • فرم دعوت کننده شما
  • بیمه مسافرتی با پوشش ۳۰ هزار یورو
  • تکمیل فرم اینترنتی
  • بلیط رفت و برگشت
  • رزرواسیون محل اقامت در صورتی که در خانه دعوت کننده اقامت ندارید.
  • اصل و ترجمه کلیه صفحات شناسنامه
  • کارگران (کارمندان) گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی و گواهی مرخصی و اشتغال و فیش حقوق
  • کارفرمایان (سهامدارن و اعضای هیات مدیره شرکت ها و موسسات) شرکت نامه و اساس نامه و فیش حقوقی
  • هنرمندان می بایست مدرک عضویت در صنف خود ارائه کنند.
  • اگر قصد سفر، ورزشی یا هنری یا فرهنگی است، دعوتنامه و مدارک مستند ارائه شود.
  • گردش حساب ۳ ماه اخیر
  • سند ملکی (در صورت موجود بودن)
  • اگر دانش اموخته سوئد هستید، کپی مدرک دانش اموختگی ضمیمه شود. (ترجمه نیاز نیست)
  • موجودی روز به لاتین به گونه ای که به ازای هر روز اقامت، ۴۵۰ کرون سوئد را نشان بدهید.
  • پرشون بویس دعوت کننده و آی دی کورت ایشان
  • بازنشستگان حکم بازنشستگی و فیش حقوقی ارائه کنند
  • دانشجویان و دانش اموزان گواهی ترجمه شده اشتغال به تحصیل
  • صنوف، کارت و سند فعالیت ترجمه کنند.
  • چک کردن مدارک مورد نیاز

بیش از ۵۵۰ میلیون توصیه برای سفر به نقاط مختلف کره زمین توسط بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر گردشگر در بزرگ ترین شبکه اجتماعی تخصصی گردشگران جهان (TRIPADVISOR) ارائه شده است که ۴۳۵ هزار مورد ان به معرفی سوئد و ظرفیت های گردشگری این کشور اختصاص دارد. به این آدرس مراجعه کرده و در جریان توصیه های این سایت برای استفاده از رستوران ها، مکان های گردشگری، اقامتگاه های لوکس و معمولی و هر چه برای سفر به سوئد نیاز دارید، قرار بگیرید. البته رایگان و به زبان انگلیسی!

توصیه اول به سوئد گردها و علاقمندان سفر به سوئد چه برای نخستین بار چه برای دهمین بار! این است که از ظرفیت های هشتگ گردی برای آشنایی بهتر با مقصدهای توریستی و تجاری و تفریحی و هیجان انگیز شهرهای این کشور استفاده کنید. دنیای گردشگری مجازی، امروزه با شبکه های اجتماعی پیوند خورده است. مهم نیست، عضو شبکه های اجتماعی هستید یا نیستید! مهم نیست اهل لایک و فالو و کامنت و دایرکت هستید یا نه!

توصیه دوم: سوئد گردی با تریپ ادوایزری ها

توصیه های سوئد گردی

این ترفند را در سفر  به نر نقطه ای از کره زمین، میخواهد موزه بدون سقف اروپا (فلورانس) باشد یا شهر عشاق(پاریس) یا حتی پایتخت موسیقی قاره سبز (وین) استفاده کنید که تجربه های شگفت انگیزی برای گردشگران به ارمغان می آورد.

(صفحه اینستاگرامی رسمی غول مبلمان سازی و لوازم خانگی سوئد IKEA بهترین فرصت برای آشنایی با  محصولات جدید این شرکت است)

IKEA

(ایندکس سایت رسمی IKEA)

(ایندکس سایت رسمی غول مد و لباس سوئد H&M)

۱) ظرف یک ماه پس از رد درخواست

در صورت رد روادید، یک برگه ابلاغیه رد درخواست روادید دریافت خواهید نمود که دلایل در آن ذکر شده اند.

بخش کد کاربری  و رمز عبور را کلیک کنید. وارد صفحه زیر می شوید.

در این گفتار، شما را با مدارک مورد نیاز درخواست روادید گردشگری سوئد و همچنین طریق تکمیل فرم های وقت سفارت و همچنین راهنمای گردشگری اجمالی مجازی این کشور در سرزمین های سرد شمالی آشنا میکنیم.

به این صفحه منتقل می شوید  و باید بر روی گزینه HOW TO APPLY FOR A VISIT FOR VISITING RELATIVES & FRIENDS کلیک کنید. اگر قصد اقامت در سوئد بیش از ۹۰ روز را دارید به این قسمت بروید.

سفارت سوئد در تهران کارگزاری ندارد.

  • آیا میتوان به منظور بازگشت به ایران، بلیط برگشت را از کشور دیگر به جز سوئد گرفت؟

۲) با ذکر کامل نام و نام خانوادگی متقاضی، تاریخ تولد و بارکد شش رقمی (به عنوان مثال ۶۱۶۱۶۱)

۴) با امضاء شخص متقاضی

SWEDEN

توصیه سوم: سوئد گردی با اینترنیشن و کوچ سرفینگ

بله.

  • برای افزایش شانس دریافت روادید گردشگری سوئد چه باید کرد؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *